Konsertit

Savonlinnan Musiikkiakatemia rikasti Savonlinnan poikkeuskesää 2020 lähes 30 korkeatasoisella laulu- ja kamarimusiikkikonsertilla. Yleisö pääsi nauttimaan niin mestarikurssilaisten harjaantuneista esityksistä kuin myös jo tunnettujen taiteilijoiden konserteista.

Vuonna 2021 Musiikkiakatemian konsertteja on tarkoitus järjestää mm. Helsingissä, Kairossa ja Dubaissa sekä luonnollisesti Savonlinnassa

  • tammikuun lopulla perinteinen Talvijuhlakonsertti Helsingissä,
  • helmi-maaliskuun taitteessa talvikamarin instrumentaalikonsertteja sisältäen mm. professoreiden Mark Gothóni, Hartmut Rohde ja Marko Ylönen ja opiskelijoiden esiintymisiä sekä mezzosopraano Gala El Hadidin ja pianotaiteilija Kristian Attilan oopperakonsertti Savonlinnassa,
  • maaliskuun lopulla Musical Bridge -hankkeen konsertteja Kairon Oopperassa,
  • heinä-elokuussa lähes 30 konsertin sarja Savonlinnan kesässä sisältäen mm. Kamarimusiikin helmiä -konsertti 3.7. (Ralf Gothóni 75 vuotta, ohjelmassa mm. Schubertin Forelli-kvintetto) sekä baritoni Liao Changyongin (Shanghain konservatorion rehtori) ja pianotaiteilija Hartmut Höllin (Karlsruhen Musiikkikorkeakoulun rehtori) Lied-konsertti 25.7.
  • lokakuussa Musical Bridge -hankkeen konsertteja Dubaissa.

Savonlinnan musiikkiakatemian Talvijuhlakonsertti – Oopperan helmiä

Kairosta Savonlinnan kautta oopperamaailman huipulle!

Sunnuntaina 24.1.2021 klo 18.00, Temppeliaukion kirkko, Helsinki

Esiintyjät: Ragaa El Din (tenori), Emriikka Salonen (sopraano), Kristian Attila (piano)

Verdi, Puccini, Cilea, Mascagni, Tosti, di Curtis …

Neljättä kertaa järjestettävän Talvijuhlakonsertin tuotto menee kokonaisuudessaan Savonlinnan musiikkiakatemian kansainvälisen mestarikurssitoiminnan hyväksi. Tähtiesiintyjänä huikea egyptiläinen tenori Ragaa El Din. Hän oli aikanaan musiikkiakatemian oppilas ja niittää nyt mainetta maailman oopperalavoilla. Ehdottomasti kokemisen arvoinen, harvinainen esiintyminen Suomessa.

Konsertin kesto: noin 1,5 (sis. lyhyen väliajan)

Liput: 29,50€ + Lippu.fi-palvelumaksut (Lippu.fi ja tuntia ennen ovelta, mielellään korttimaksu)

Lisäykset ja muutokset mahdollisia.

Liput ennakkoon lippu.fi ja ovelta tuntia ennen konserttia, jolloin suositellaan korttimaksua.

Huom! Lippuja myynnissä rajallinen määrä koronaepidemian vuoksi.